Information inför kommande release

Under nästa vecka gör vi en release av funktioner! Det är lite större funktioner denna gång och de kan komma att påverka din upplevelse av att jobba i verktyget. Vi vill på förhand uppmärksamma dig på dessa förändringar samt uppmuntrar till att du delar med dig av dina tankar om hur du upplever den nya funktionen. De stora förändringarna sker inom två områden:

  1. Multipel inloggning: Möjlighet för dig som användare att kopplas till fler assistansteam med samma e-postadress
  2. Bild- och videostöd i kommentarsfältet: Möjlighet för dig som användare att lägga till bild, video eller enklare textredigering i kommentarsfältet på en aktivitet

Multipel inloggning

Se video här:

Information: Redan kopplad till flera assistansteam med olika e-postadresser? I sånt fall behöver du:

  • Besluta vilken address du vill använda som din basadress i ViewMe och vilken eller vilka adresser du inte längre vill använda
  • Be administratör i de team du är kopplad till att skicka en inbjudan till den adress du vill använda
  • Be administratören att avsluta den address du ej längre vill använda

Hör av dig till support@viewme.se om du har frågor.

Bild- och videostöd i kommentarsfältet

Se video här:

Information: Stöd för bild och video i kommentar är något många av oss längtat efter! Men stora förändringar som dessa kommer ofta med små utmaningar och behov av eftertanke. Känns funktionen fortfarande tydlig? Är samtliga redigeringsmöjligheter bra eller behövs begränsningar? Hur upplevs storleken på textrutan? 

Låt oss få ta del av din upplevelse av funktionaliteten genom att skicka dina tankar till support@viewme.se eller lägga upp en post i Feedback-forumet.

Tack till er och att ni möjliggör att ViewMe blir bättre och bättre!

Rulla till toppen