overwhelmed, stressed out, burned out-4592797.jpg

businessman, consulting, business-2606506.jpg

Genom att använda ViewMe kan assistansbolag effektivt möta de höga standarder och krav som ställs av Försäkringskassan och Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO). Verktyget erbjuder en omfattande lösning för dokumentation, kvalitetssäkring, rapportering, uppföljning, transparens och datasäkerhet, vilket underlättar för bolagen att leverera högkvalitativ och regelbunden assistans.

Enklare Dokumentation

Med ViewMe blir det enklare än någonsin att hålla koll på allt som händer i grupperna. Allt från dagliga rutiner till särskilda händelser dokumenteras smidigt, vilket gör det enklare att visa tillsynsmyndigheterna hur väl ni sköter er.


Håll Kvaliteten på Toppen

Genom standardiserade instruktionsvideor och tydliga riktlinjer hjälper ViewMe er att hålla kvaliteten på vård och assistans hög. Det är som att ha en liten kvalitetskontrollant i fickan!


Indikation vid avviklser

Minimera risken att missa eventuella avviklser som sker ute i grupperna. Vid en eventuell avvikelser ser du direkt i ViewMe vad som skett och kan direkt agera.


Anordnardel i ViewMe


Vi bygger på en plattform för den som administrerar assistansen. Vill du veta mer om det? Håll koll under På gång här på hemsidan där vi uppdaterar nyheter fortlöpande.

Passal Assistans berättar varför dom valt att implementera ViewMe

  • Säkerställa rutiner
  • Få ihop en grupp
  • Struktur för assistenterna
  • Ett lugn för kunden
Rulla till toppen