Denna genomförandeplan är inte bara en enkel lista över uppgifter; den är en interaktiv guide som kan uppdateras i realtid. Ändringar och justeringar kan göras snabbt och enkelt, vilket säkerställer att alla är synkroniserade och informerade om eventuella ändringar i schemat. Oavsett om det gäller medicintider, fritidsaktiviteter, måltider eller andra viktiga uppgifter. I stället för att förlita sig på muntliga rapporter eller handskrivna anteckningar, får assistenter tillgång till en digital, uppdaterad och exakt redogörelse för individens dag/natt när arbetspasset börjar.

Tydlig ”Att-göra” lista

ViewMe gör din arbetsdag som assistent både enklare och mer effektiv. Med detta verktyg kan du snabbt få en överblick över dagens schema, vilket hjälper dig att organisera och prioritera dina uppgifter. En klar planering minskar stress och gör det lättare att hålla koll på allt som ska göras. Varje moment är dessutom klickbart med en tydlig instruktion på hur du ska utföra momentet.


Checka av!

Våra hjärnor mår bra av att slutföra och känna oss klara med en uppgift. Därför bidrar ViewMe’s upplägg till en förbättrad arbetsmiljö för dig som assistent där det blir tydligt vad du utfört under din arbetsdag. Det blir tydligt för dig, den du arbetar hos samt för din arbetsgivare.


Instruktionsfilmer

Tack vare ViewMe behöver du inte längre förlita dig på skriftliga instruktioner eller försöka memorera komplexa procedurer. I stället kan du när som helst titta på en instruktionsvideo som ger en klar och tydlig demonstration. Detta är inte bara en stor hjälp i din dagliga arbetsrutin, utan också en viktig resurs för kontinuerlig lärande och utveckling inom ditt yrke.


Lagersaldo

Minimera risken att stå utan viktiga förnödenheter. ViewMe håller koll på lagersaldon och påminner dig när det är dags att beställa mer, vilket tar bort en viktig administrativ börda från dina axlar.


Hör hur ViewMe förbättrat arbetet för en personlig assistent!

  • Det bästa är att det finns instruktioner på alla moment
  • Kollegor & anhöriga kan se vad som hänt under passet
  • Enklare introduktion av ny kollega
  • ViewMe är en sådan trygghet
  • Har svårt att se hur mitt jobb skulle vara utan ViewMe
Rulla till toppen