Beskrivning av tjänsten

ViewMe är ett digitalt verktyg skapat för att underlätta vardagen kring en person med funktionsvariation. ViewMe samlar signeringslistor, lappar på skåpsdörrar, kom ihåg-listor, instruktioner och dokument i pärmar på ett och samma ställe i guidande format tillgängligt i stunden. ViewMe kan användas i mobiltelefon, på dator eller på surfplatta.

Vi sluter alltid avtal med den som kontot handlar om (eller god man/vårdnadshavare). Detta är för att du som individ alltid ska ha möjligheten att ta med ditt konto och därmed din information oavsett hur din livssituation förändras. Kontoägaren är ägare av kontot och viktiga personer i nätverket har inloggning och kan ta del av instruktioner, skapa och följa schema för dagen, registrera viktiga moment, hålla koll på inventering och beställningar och mycket mer.

För de som har personlig assistans finns möjligheten att ta kostnaden som assistansomkostnad då verktyget används som ett stöd för den personliga assistansen.

När du bestämt dig för att du vill teckna ett abonnemang av ViewMe klickar du på knappen nedan ”Köp abonnemang”. I kommande steg kommer du få lämna personuppgifter och när vi får in dina uppgifter kommer vi skicka ett köpesavtal och ett samtyckesavtal skickas till dig (senast inom 48 h). När dina avtal är signerade kommer ditt konto att aktiveras av oss och du kommer att få tillgång till filmer och manualer för en trygg uppstart. 

Välkomna till ViewMe familjen!

  • Abonnemang, Pris: 5 280 kr/år ex moms
Rulla till toppen